Dzsibuti

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Dzsibuti

Djiboutiban eladó ingatlan

 Djibouti az Afrika szarván helyezkedik el, és egy olyan ország, amely északra határolja Eritrea-t, Etiópiát pedig nyugatra és délre, valamint Szomáliát délkeletre. Djiboutiban van a világ egyik sós vízgyűjtője: az Assal-tó a Danakil sivatagban. Fővárosa Dzsibuti, a Djibouti partvidékén, a Tadjoura-öbölben található. Az egész ország lakosságának nagy része itt él, mert ez a nagyobb város, és egy fontos tengeri kereskedelmi útvonal mentén helyezkedik el, a Vörös-tenger és az Aden-öböl között, és ez a fő import-export kikötő.

 

A főváros remek hely a Djibouti-ban eladásra kerülő ingatlanok keresésére, mivel várhatóan mintegy 7% -kal nő majd 2019-ben, főként az infrastruktúrába, beleértve a kikötőket és a Djiboutit Etiópiát összekötő elektromos vasúti beruházásokat.

 

A kormány azt tervezi, hogy az ingatlanpiacot fejleszteni kívánja az országban, úgyhogy létrehozta a lakásügyi és városi fejlesztésügyi minisztériuma építésért felelős államtitkárát, ezért javasoljuk, hogy vásároljon ingatlanokat Djiboutiban.

Az ingatlanpiac kedvező pillanatát a stabil politikai légkör és az erős növekedési biztonság is támogatja, így a Djibouti-ban eladásra szánt ingatlanokba történő befektetés időtartama rendkívül kedvező, és az ingatlanbefektetők számára jelentős lehetőségek állnak rendelkezésre.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB